Attracties
Acties, Attracties & Zeppelins

Een leuke attractie maakt het feest compleet

Pape Attractieverhuur heeft een zeer grote collectie spellen, attracties, en activiteiten voor jong en oud. Hiermee maakt u van uw evenement, opening, actie of feest een waar spektakel.

Draaimolen huren

Interactieve en sportieve attracties

Al onze attracties kunnen gehuurd worden met professionele begeleiding. Veiligheid staat voorop natuurlijk. Hieronder vindt u informatie over een aantal van de attracties. We hebben echter nog veel meer! Bekijk de foto’s of bel 0575-461451.

Rodeostier

Rodeostier

Een leuke attractie voor jong en oud, en zeker niet gemakkelijk te bedwingen. Er zijn verschillende snelheden mogelijk. De rodeostier wordt geleverd met vijf meter groot kussen om deelnemers op te vangen. 

Sumoworstelen

Sumoworstelen

Laat uw gasten zijn of haar krachten meten in een sumopak op de mat. Leuk om te doen en hilarisch voor omstanders. Deze activiteit wordt door ons deskundig begeleid zodat het voor iedereen veilig is.

Skihelling

Skihelling

Op deze sportieve attractie wanen uw gasten zich in de Oostenrijkse bergen. Compleet met sfeervolle decors is dit een aanwinst op ieder evenement.

Klimwand

Klimwand

Op onze 7 meter hoge klimwand kan elke waaghals veilig zijn kunnen vertonen. Wie kan er helemaal bovenaan komen?

Springkussens

hindernisbaan

Met een springkussen of waterattracties tovert u gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de kinderen. Alle springkussens zijn van hoge kwaliteit en worden vakkundig opgezet. Komt u het springkussen zelf ophalen, dan verrekenen we dat uiteraard in de prijs.

levende sjoelbak

U huurt bij ons onder meer:

  • draak- of bamispringkussen
  • dribbelarena
  • paddenstoel voor de kleinsten evt. met ballen
  • klim- en klauterspel
  • hindernisbaan
  • kikker glijkussen
  • Titanic glijkussen
  • voetbalvelden
  • levende sjoelbak (met water)
  • tobbedansen (met water)
Evenement organiseren

Winkelopening of actie organiseren

Pape Attractieverhuur biedt u ook alles voor een krasactie, goede doelenactie of de opening van uw winkel. Zo verhuren wij bijvoorbeeld een enorme champagnefles waaruit op spectaculaire wijze honderden ballonnen worden losgelaten. Ook leuk om te koppelen aan een ballonnenwedstrijd. 

Zeppelin luchtreclame

Buitenreclame

Zet uw bedrijf op een ludieke manier in de belangstelling met de originele buitenreclame van Pape. Denk aan een reuzenballon of zeppelin met spandoek, die is al van grote afstand goed zichtbaar. Of gebruik een van de reclameborden (opblaasbaar, driehoeks, wandelend of met bakfiets) om uw bedrijf in de kijker te spelen.