Bedrijfsfeest organiseren
Acties, Attracties & Zeppelins

Zo organiseert u een geslaagd bedrijfs- of kinderfeestje

Komt de verjaardag van uw kleintje er weer aan? Het organiseren van een leuk kinderfeestje is altijd weer een hele klus. Een origineel feest of evenement voor volwassenen is niet makkelijker. Met hulp van Pape Attractieverhuur maakt u er een geweldige dag van.

Bedrijfsfeest
feestverhuur

Feestidee├źn voor een onvergetelijke verjaardag

Een groep kinderen vermaken is niet zo moeilijk met de feestverhuur van Pape Attractieverhuur. Wat dacht u van een middag met leuke, originele spelletjes of huur een springkussen. Met slecht weer razen de kinderen uit in een overdekt springkussen, in de zon kunnen ze hun lol op in een van de waterattracties. Voor wat oudere kinderen is een actief zeskamp juist ideaal vermaak.

Huur bij ons een clown die bij het feestje komt helpen. Deze clown kan suikerspinnen of popcorn uitdelen, schminken en ballonfiguren maken. Kortom, laat uw kinderfeestje in de buurt van Doetinchem organiseren door Pape. Succes verzekerd!

Ik wil een fantastisch feest

Bedrijfsfeest organiseren

Bedrijfsfeest of vrijgezellenfeestje?

Een feestje voor volwassenen, ook daar draaien wij onze hand niet voor om. Kom bijvoorbeeld ervaren hoe het voelt om een megamachine te bedienen in onze grondwerkclinic. Werk aan het teamwork door samen met een hijskraan of baggermachine aan de slag te gaan.

Met onze volledig verzorgde spooktocht is het gegarandeerd spanning en sensatie. Deze is uit te zetten bij de door u gewenste locatie of bij ons op het terrein. Uiteraard wordt de spooktocht alleen in het donker gehouden. Ook kinderen genieten van dit griezelfeest. Is het koud? Een vuurkorf draagt bij aan de spannende sfeer.

Pape Attractieverhuur denkt met u mee om ervoor te zorgen dat uw feest of evenement een doorslaand succes wordt. Het boerengezegde “Binoa is bi de boeren nog niet half” zegt alles over onze manier van werken.

Ik organiseer een feestje voor volwassenen